Hirdetés

!UPDATE! - Vasárnapi visszatekintés

|

Remélem, hogy mára mindenki szervezett magának szabad ég alatt letöltendő szórakozást, de ha mégsem, akkor javaslom, hogy tegyünk együtt egy kis időutazást.

Hirdetés

UPDATE! - Lord_KROK kérésének eleget téve, évenként fogunk közelíteni a jelenkorhoz, így ma 5 évet fogunk feldolgozni, és a következő hétvégék valamelyikén folytatjuk a nosztalgiázást.

Habár Gyu a 2in1 típusú "Tiszteletem! 2011.05.22"-vel elvette a vasárnapi beköszönés lehetőségét (de ettől még szeretjük), de adott egy nagyszerű tippet a mai nap tematikájára. A szokásos hírek mellett szépen sorra vesszük, hogy mivel játszottunk az elmúlt 25 évben, melyek voltak a fontosabb hírek, és úgy egyáltalán, hogyan nézett ki a világ akkoriban.

 

Mivel ma van a hét utolsó napja és már csak egyetlen egyet kell aludni hétfőig, ezért engedjétek meg, hogy idézzek a Reggelista Egyház bibliájából:

"Az hétnek utolsó napján vala, ne terheld az te testednek erejét munkával, s agyadnak sűrűn barázdált felszínét vala ne érinthessék az gondolatok súlyos terhei, midőn megérdemelt pihenésedet töltéd vala." Ehhez tartsátok hát magatokat és ha nincs jobb dolgotok, akkor legyetek ma is velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)