Hirdetés

Holnap egy napos akció: PC-s játékot adunk ajándékba, ha újságot veszel

|

Érdemes lesz bekukkantani csütörtökön (szeptember 6.) szerkesztőségünkbe, ahol rendkívüli akció vár titeket!

Hirdetés

Hiányzik egy GameStar a gyűjteményedből? Érdekel a PC World? Esetleg az IDG mobilos különszámait is elolvasnád? Vagy nem is szeretsz olvasni, de szeretsz hajtogatni? Gyere be szeptember 6-án, csütörtökön az IDG szerkesztőségébe (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A. ép., IV em.) és vásárolj be kiadónk lapjaiból. Ezen a napon most igazán megéri majd a bevásárlás.

Amennyiben csütörtökön nyitvatartási időben (8:15-16:30) besétálsz (begördeszkázol, berollerezel, bekúszol négykézláb stb.) szerkesztőségünkbe és 1500, 3000 vagy 4500 forint értékben vásárolsz be IDG-s kiadványokból (ez lehet újság, de akár előfizetés is), a következő játékok közül választhatsz egy darabot (a készlet erejéig, egy ember pedig csak egyszer vásárolhat, tehát csak egy játékot vihet el a végösszeg értékének megfelelően):

1500 forintot elérő vásárlás esetén:

Prototype
Transformers: War for Cybertron
Apache: Air Assault
James Bond: Blood Stone
Singularity
Blur
Majesty 2
Mass Effect

3000 forintot elérő vásárlás esetén:

FIFA 12
F.3.A.R.
Fallout 3
Crysis 2
Dragon Age 2
Dead Space 2
Need for Speed: Hot Pursuit

4500 forintot elérő vásárlás esetén:

Call of Duty: Black Ops
Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)