Hirdetés

Vásárolj be GameStar magazinból, pólókból és karkötőkből a GameNighton!

|

A GameNighton több okból is érdemes lesz felkeresni a GameStar standját: ismét akciókkal várunk titeket, és ez lesz a rendezvény információs központja is.

Hirdetés

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy hogyan juthattok hozzá korábbi GameStar lapszámokhoz. A GameNighton lehetőségetek van arra, hogy beszerezzétek, ha valamiről lemaradtatok, de nem csak újságokat viszünk magunkkal.

Holnapig még tart az akciónk, minek keretében akciósan szerezhetitek be a GameStar Fatality és Halálcsillag árvái pólókat. Maradt még pár darab, és ha az utolsó pillanatokban nem kapkodják el őket, velünk jönnek a GameNightra. Emellett természetesen kapható lesz az új póló is (ami szerintünk az egyik eddigi legjobb, és a visszajelzések is alátámasztják ezt), valamint a metálos dizájnnal ellátott tornazsákok. Viszünk gumi karkötőket is, ezekből szintén feltankolhattok.

Fontos továbbá, hogy a standnál tudtok a versenyekre jelentkezni, illetve bármilyen kérdésetek van, érdemes azzal kapcsolatban először ott érdeklődni. Ha már úgyis arra jártok, nézzetek körül, hátha akad valami, amiről nem tudtátok, hogy szükségetek van rá. 

GameNight december

Időpont: 2015. december 16., szerda, 16:00-21:00

Helyszín: Instant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz, és hívd meg a haverokat is!

Facebook oldal: Ne maradj le semmiről, katt ide!

A belépés ingyenes, mindenkit szerettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)