Hirdetés

Vásárolj előre GameStart, nyerj Diablo III: Reaper of Souls gyűjtőit!

|

Újabb egyedi akció, újabb értékes nyeremény! Most a 2014/04-es GameStar magazint veheted meg előre péntek estig élő akciónk keretében olcsóbban, és még egy Diablo III: Reaper of Souls Collector's Edition is a tiéd lehet.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls teszt sorait olvasva nyilván kicsit lenne kedved egy Collector's Edition elégedett mosolyú birtokosának lenni, most ismét van erre lehetőség!

2014. március 28. 18:00-ig egy egyéni ajánlatunk van: ha most bankkártyával (nem csak a CIB jó) fizetsz média shopunkban, akkor 1495 Ft-ért veheted meg az áprilisi GameStar magazint. Ez nem csak azért jó, mert elképesztően izgalmas tartalmat pakolunk majd bele, hanem egy steames The Incredible Adventures of Van Helsing teljes játék is érkezik majd hozzá - és ez most olcsóbban lehet a tiéd.

Ráadásul a péntek estig befizető kedves olvasók között egy Diablo III: Reaper of Souls Collector's Editiont is kisorsolunk, szóval most duplán nyerhetsz ezzel az ajánlattal. Az óra már ketyeg, a halál angyala pedig csak arra vár, hogy Van Helsinggel együtt gazdára találjon. Oké, ez egy furcsa mondat volt!

Kattints ide a vásárláshoz, a szerencsés nyertest pedig jövő héten értesítjük! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)