Hirdetés

Vedd könnyedén!

|

Kedvezményes hitellel juthatnak a diákok noteszgéphez az EasyNote keretében. Az akciió ugyan nem léphet az idén befejeződő SuliNet helyébe, de sok diák számára jelenthet valós megoldást

Hirdetés

A Communication Concept Kft. által megszervezett és üzemeltetett program keretében számos – jelenleg 16 – oktatási intézmény területén üzemel EasyNote iroda, ahol a felsőoktatásban tanuló diákok és tanáraik részére nyílik lehetőség noteszgép vásárlására, kedvezményes hitelkonstrukcióban. Az irodákban zajlik nem csak a modell kiválasztása, hanem a teljes banki ügyintézés, és végül helyben vehető át a megrendelt gép is.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)