Hirdetés

Vége az olcsó Game Passnak

|

Régóta érvényes ajánlatot változtatott meg a Microsoft.

Hirdetés

Régóta futott a Microsoft azon promóciója, melynek keretében a Game Pass minden új és tagságát régóta szüneteltető előfizetője egy hónapon át mindössze 300 forintért használhatta az Ultimate szint minden szolgáltatását, kipróbálhatta vagy akár végig is játszhatta a kínálatban szereplő játékokat és a cloud gaminget, amivel akár mobilról is elérhetünk konzolos címeket, ha a net is úgy akarja.

Pár napja még élt az ajánlat, ma azonban már nem: a Game Pass 3000 forintba kerül, az Ultimate 4190-be, de ha összeállsz négy barátoddal/ismerősöddel/családtagoddal, úgy spórolhatsz a legtöbbet, hiszen így a szolgáltatás fejenként 1678 forintba kerül egy hónapra. 

Hirdetés

Azt, hogy a promóció véget ért, Kari Perez, az Xbox globális kommunikációért felelős vezetője is megerősítette a The Verge-nek, és hozzátette, további, az új érdeklődőknek szánt ajánlatokon gondolkodnak.

A Game Pass persze ilyen áron is vastagon megéri, több száz játékot kínál, köztük vadonatújakkal - 2023 azon játékait, amik rögtön elérhetők lesznek az előfizetőknek további költségek nélkül, listába is szedtük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)