Hirdetés

Végéhez közeledik a Monster Hunter: World egyik crossover-eseménye

|

A régóta tartó buli hamarosan befejeződik.

Hirdetés

A Monster Hunter: World már önmagában is kínál annyi tartalmat (az Iceborne kiegészítővel pedig főleg), hogy hosszú időre lekösse a hatalmas szörnyek legyűrésére vágyókat, de a megjelenése óta több más franchise is képviseltette magát ilyen-olyan módon a játékban, folyamatosan érkeztek a crossover események, frissítések. 

Ezek közé tartozik a szintén népszerű Assassin's Creed széria vendégszereplése is, és bizony most érdemes sietni, ha még nem vettétek ki a részeteket ebből a buliból.

Hirdetés

Eredetileg 2018 végén rajtolt el a Monster Hunter: World és az aszaszinok crossovere, melynek keretén belül több Assassin's Creed-játék által inspirált tartalmakat zsákolhattak be a szörnyvadászok. Nemrég viszont emlékeztetett minket a Capcom arra, hogy magyar idő szerint december 4-én, hajnali 1 órakor kikerülnek a kollaborációhoz kapcsolódó missziók az alapjátékból és az Iceborne kiegészítővel megtoldott kalandból is.

Persze a crossover lezárulta után megtarthatjuk a begyűjtött jutalmakat, szóval ha megtetszett valamelyik, akkor még van egy kis időtök lecsapni rájuk, de nem árt csipkedni magatokat, ha nem akartok végérvényesen lecsúszni erről a lehetőségről. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)