Hirdetés

Véget ért a WCG

|

Véget ért az idei WCG, melyet Seattle-ben, a Qwest Field arénában rendeztek meg. Magyarjaink tisztesen helyt álltak...

Hirdetés

Véget értek az idei WCG küzdelmei. A Seattleben levezényelt világdöntőn 74 ország mintegy 700 játékosa képviselte hazáját. Hazánk 4 fős csapattal képviseltette magát. Közülök végül Gorky végzett a legjobb helyen, aki a Command and Conquer küzdelmei során legjobb 16 közé verekedte be magát, míg Redwing az első 32 között végzett.

ussr_wall_wcg2007_1280.jpg


A küzdelmek a Qwest Fielden (a Seattle Seahawks amerikai-futball csapat stadionja) egy hétig tartottak. A legeredményesebb nemzet az Amerikai Egyesült Államok csapata lett. Összesen három arany,két ezüst és egy bronzérmet sikerült begyűjteniük - Tony Hawk Project 8,Gears of War, és a Dead Or Alive 4 gammákban első helyet szerezett. Mögöttük holtversenyben végzett a vándorkupa eddigi birtokosa, a dél-koreai csapat, akik a brazílokkal osztoztak a dobogó második fokán - két arany és egy - egy bronzéremmel. A további helyeken a hollandok, a németek, a franciák és az angolok osztoztak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)