Hirdetés

Véget ért a Welcome Back program - frissítve

|

Aki eddig nem vette igénybe a Sony üdvözlőcsomagját, az innentől már nem fogja tudni.

Hirdetés

A PlayStation Network leállítása miatt jogosan érezte magát kellemetlenül a Sony, és kárpótlásul összeállított egy csomagot a PlayStation 3 és PSP felhasználóknak.

A Welcome Back pakkban néhány hónapnyi PlayStation Plus előfizetés, játékok, PlayStation Home cuccok és más bónuszok voltak megtalálhatóak. A tegnapi nappal a Sony leállította a csomag terjesztését, így aki lemaradt, az kimaradt. 30 nap volt arra, hogy a felhasználók igényeljék megérdemelt kártérítésüket, és a Sony sem érti, miért hagyná valaki az utolsó pillanatra. A PlayStation Network a helyreállítás óta zökkenőmentesen működik, reméljük a leállást okozó hackerek elnyerik méltó büntetésüket.

UPDATE: Jeff Rubenstein időközben Twitteren bejelentette, hogy még holnap 18 óráig meghosszabbították az akciót, de ez már tényleg a végleges időpont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)