Hirdetés

Van olyan játék, amit többször is be akartál fejezni, de sosem sikerült?

|

Ha az ember fizet valamiért, igyekszik teljes mértékben kiélvezni, de ez nem minden esetben jön össze.

Hirdetés

Van egy listám. 62 játék szerepel rajta, 62 olyan játék, amiket megvettem, és arra várnak, hogy befejezzem őket. A legrégebbi a 2006-os Marvel Ultimate Alliance, de ott a BioShock 2 (ami egyébként megvan Xbox 360-ra és PlayStation 4-re egyaránt), a Heavy Rain, és a Batman: Arkham Asylum is.

Hirdetés

Mindegyikről tudom, hogy remek játékok, nyilván ezért fizettem értük (azért megvártam egy leárazást), de valahogy sosem tudtak annyira elkapni, hogy végigjátsszam őket. Némelyiket el sem kezdtem, görgetem őket magam előtt, hogy majd ha uborkaszezon lesz, majd ha úgy tartja kedvem, egyszer bepótolom... De valahogy csak nem jön el a megfelelő idő, és ha bele is kezdek valamelyikbe, áttérek inkább valami másra. Újra felrakom a The Simset (épülettervezéses rész, nem tinidráma) vagy a RollerCoaster Tycoont, például.

Korábban kétszer fordult elő, hogy nekifutottam egy játéknak, eljutottam benne valameddig, majd félretettem; évek múlva újrapróbálkoztam, megint nem kapott el, majd a harmadik körnél úgy rákaptam, hogy egy-két nap alatt át is suhantam rajta. A két érintett játék a Half-Life 2 (ezt egyébként azonnal követte a két epizód) és a BioShock; mondanom sem kell, ha ezek kimaradnak az életemből, kevesebb lennék úgy emberileg, mint szakmailag. A Skyrimbe megjelenésekor beleraktam 30 órát, elvesztettem a különleges, fekete, questért járó lovamat, és elment tőle a kedvem. A westernes Gunt a végső bossharcnál hagytam abba, undorító volt.

Számotokra van olyan játék, amit szerettetek volna végigjátszani, de valamiért nem sikerült? Vagy olyan, amit megvettetek, de azóta sem nyúltatok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)