Hirdetés

Végleg leállnak az egyik Call of Duty játék szerverei

|

Idén augusztus végén elbúcsúzik a Call of Duty Online a játékosoktól.

Hirdetés

Hivatalosan is bejelentette a Tencent, hogy pontot tesz a Call of Duty Online történetének végére, minden idők első free-to-play CoD-ja idén ősszel, egészen pontosan augusztus végén véglegesen leáll. Erről egy hivatalos közleményben számoltak be, amelyet a Niko Partners vezető elemzője, Daniel Ahmad fordított le a Twitteren.

A Call of Duty Online bétája még 2012-ben startolt el, a teljes játék pedig 2015 óta elérhető, de csak és kizárólag Kínában játszható. A játék kiadását a Tencent Games intézte, a CoD Online kizárólag PC-n volt elérhető. 

Hirdetés

A jelek szerint a Activision nem újította meg a Tencenttel kötött együttműködését, és a Call of Duty Online helyett a jövőben inkább a Call of Duty: Mobile-ra akarnak koncentrálni Kínában is. Erre erősít rá az is, hogy Call of Duty: Mobile játékbéli ajándékokkal kárpótolják a CoD Online felhasználóit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)