Hirdetés

Végre 4K-ban gyönyörködhetünk a The Witcher átvezető animációiban

|

A CD Projekt Red klasszikusát (igen, az első részt) egy ingyenes moddal skálázhatjuk fel.

Hirdetés

Miközben a CD Projekt Red gőzerővel dolgozik a következő epizódon, a rajongók sem pihennek: a harmadik részt már teljesen felújították modokkal, és az eredeti, 2007-es klasszikus sem ússza meg a felskálázást. Most például egy Neato nevű modder lőtt fel egy okos kis kiegészítőt, amely MI segítségével konvertálja 4K-s felbontásúra a játék (a korszaknak megfelelő minőségű, egyébként egész jól öregedett) előre renderelt jeleneteit.

Neato nem csak rábízta az algoritmusra a mozgóképeket, kézzel is belenyúlt, hogy kiszűrje a tömörítési és egyéb hibákat, illetve eltávolítsa fentről és lentről a fekete sávokat, azaz a ma szokásos 16:9-es képarányű kijelzőkön is teljes képernyőben élvezhető a végeredmény. Korábban próbálkoztak már hasonlóval: akkor csak az intrót és az outrót dolgozták át, ám az a mod már nem elérhető, Neato pedig az összes animációról gondoskodott. 

Hirdetés

Mintát sajnos nem töltött fel, így magatoknak kell meggyőződni a mod minőségéről, de egy korábbi hasonló projekt alább látható videója megmutatja, mire számhíthattok.

A modot innen tölthetitek le; ha pedig visszatértek az első részhez, telepítsétek a szintén MI-alapú HD textúracsomagot is. Amennyiben úgy érzitek, ez sem elég, játsszátok végig az egészet VR-ban!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)