Hirdetés

Végre 60 fps-sel pörög az Assassin's Creed Origins konzolokon is

|

Ráadásul a Ubisoft tart egy hosszabb próbaidőszakot is, hogy tesztelhessék a játékosok.

Hirdetés

A Ubisoft tavaly év végén végre hivatalosan is bejelentette azt, amit sok rajongó várt:  hogy a franchise történelmében új korszakot nyitó epizód, az Assassin's Creed Origins is megkapja azt a gondoskodást visszamenőleg, amit az Odyssey és Valhalla, azaz a 60 fps-t elhozó frissítést. Az új konzoltulajoknak egészen 2022 júniusáig kellett várniuk, hogy ilyen módon is átélhessék az egyiptomi élményt, de a vállalat azok számára is kedveskedett, akik újak Bayek történetét illetően. 

Hirdetés

A Ubisoft az Assassin's Creed Celebration során bejelentette, hogy végre elérhetővé vált a 60 fps-támogatás PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra is, így teljesen új szintre emelve fedezhetjük fel az ókori Egyiptomot. Aki korábban még nem kóstolt bele az Assassin's Creed Originsbe, vagy csak visszanézne megnézni, hogy milyen 60 fps-sel Kleopátra világa, az június 16. és 20. között szabadon megteheti egy ingyenes időszak keretében, az elért eredmények továbbvihetők lesznek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kezeket fel, ki az, aki már nagyon várta a 60 fps-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)