Hirdetés

Végre 60 fpssel pöröghet majd az Assassin's Creed Origins konzolokon is

|

A fejlesztők végre hivatalosan is bejelentették, hogy készül a régóta esedékes frissítés.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins egy új korszakot nyitott a franchise történelmében, így érthető, hogy rengeteg rajongó szeretné újrajátszani azt a lehető legjobb futási sebesség mellett.

Mivel az Odyssey és a Valhalla is megkapták a saját 60fps módjaikat, így sejtettük, hogy az Originsnél sem lehet lehetetlen megoldani a dolgot. Ettől függetlenül eddig úgy tűnt, hogy a Ubisoft egyszerűen nem akar már foglalkozni a 2017-es epizóddal.

Hirdetés

A nagy Assassin's Creed-napi üdvözlések között a Ubisoft bebizonyította, hogy tévedtünk. Twitter oldalukon bejelentették, hogy készül a játék 60fps-t elhozó, szemsimogató frissítése.

A nagyobb futási sebességhez valószínűleg szükségünk lesz majd egy PlayStation 5-re vagy Xbox Series X-re, de akárhogy is, jó tudni, hogy a srácok nem hagyják veszendőbe menni a trilógia nyitódarabját sem.

Ti újra előveszitek majd, ha befut a jobb teljesítményt hozó frissítés?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)