Hirdetés

Végre a PlayStation 5 kapcsán is hallhatunk valami újat a jövő héten

|

Az Xbox bejelentések után a PlayStationön van a sor, és már csak a PS5 ár és megjelenés a kérdéses számunkra, jövő hét közepén pedig bejelentés készül.

Hirdetés

A Microsoft a héten már leleplezte, hogy mikor és mennyiért szerezhetjük be az Xbox Serise X-et, és annak kistesóját, a Series S-t. A Sony azonban továbbra is adós a játékosoknak ezekkel az információkkal, de a jelek szerint már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön: aláígér-e a japán kiadó az Xbox-nak. 

A PlayStation a Facebookon tette közzé azt a rövidke kis videót, melynek végén láthatjuk, hogy szerdán este 10 órakor tart egy élő közvetítést a gyártó, mely egy az egyben a PlayStation 5-ről szól majd.

Hirdetés

Egyelőre többet nem tudunk, csak ez a kis teaser került ki:

Így tehát még nem világos, hogy mutatnak-e játékokat is, vagy kizárólag csak a konzolról lesz szó, de ha megtudjuk, hogy mikor kerül a boltok polcaira a PlayStation 5, esetleg azt, hogy mennyit kell összespórolnunk addigra, akkor mi már boldogok leszünk. 

Ti milyen bejelentésekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)