Hirdetés

Végre a Yakuza: Like a Dragon PlayStation 5-ös megjelenési dátumát is elárulták

|

A többi platformra pedig a korábban bejelentett dátumnál pár nappal előbb érkezik meg a legújabb Yakuza kaland.

Hirdetés

Végtelenül fura arról írni, hogy a Yakuza: Like a Dragon PlayStation 5-ös megjelenési dátumára kellett a legtovább várni, különösen úgy, hogy akik ennek az eredendően PS-exkluzív sorozatnak a legújabb részét a Sony új konzolján akarják majd nyúzni, egészen 2021 tavaszáig kell várniuk rá. A Microsoft és a Sega szemmel láthatóan felmelegítették régi barátságukat, de a további morfondírozás helyett most tényleg jöjjenek már a konkrét dátumok.

Korábban úgy tudtuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re 2020. november 13-án fog megérkezni a Yakuza: Like a Dragon, most viszont módosult a céldátum: már november 10-én befut a játék ezekre a platformokra. 

Hirdetés

Nem nehéz rájönni a megfejtésre: a Yakuza: Like a Dragon új megjelenési dátuma az Xbox Series X/S konzolok hivatalos startjához igazodott, ezáltal nyitócím lett belőle. A Sega végre elárulta a PlayStation 5-ös kiadás megjelenési dátumát: a Sony ugyancsak novemberben érkező next-gen konzoljára csak 2021. március 2-án fog megjelenni az új Yakuza. A kiadó semmiféle magyarázattal nem szolgált egyébként annak tekintetében, hogy miért van szükség ekkora csúszásra, de azért lennének ötleteink. 

Fontos megjegyezni, hogy a Yakuza: Like a Dragon ajánlott fogyasztói ára PS5-ön is 60 dollár, illetve 70 euró lesz, tehát itt nem számíthatunk drágulásra. A jelenlegi generációs (digitális) változat tulajdonosai pedig ingyenesen frissíthetnek a next-gen kiadásra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)