Hirdetés

Végre akváriumépítő szimulátor is van már a Steam kínálatában

|

Létezik még olyan tevékenység, ami nem kapott az elmúlt időszakban saját szimulátort?

Hirdetés

Őrületesen sok szimulátor van már a Steamen, amik a legkülönfélébb szakmákba és tevékenységekbe engednek betekintést. Nem is olyan régen például hatalmasat ment egy benzinkutas szimulátor, ami néhány napig az egyik legnépszerűbb címe volt a platformnak.

Persze a kategória egyik legnépszerűbb darabja, a PC Building Simulator mellett sem mehetünk el szó nélkül, amit már magyarul is tolhattok. De ha mindez még nem lenne elég, akkor akad még ötlet, amivel kellemesen lezsibbaszthatjuk agyunkat. 

Hirdetés

Most itt egy újabb erős jelentkező, az Aquarium Designer, amiben nem fogjátok elhinni, de akváriumokat kell építeni. A játékmenet kifejezetten nyugis, alapvetően csak kattintgatás és tárgyak ide-oda pakolásából áll, halaink lakhelyének megtervezése nem egy vérgőzös FPS, azért ezt viszonylag laikusként is sejtheti az ember.

Az építkezés nem csak öncélú, a vízi lakóhelyeket a sztoriban megrendelésre kell készíteni, amiket e-mailben kapunk az ügyfelektől, épp ahogy a PC Building Simulatorban is. A játék tele van különféle díszekkel, mű- és élőnövényekkel, szűrőkkel és további szükséges eszközökkel, amik ahhoz kellenek, hogy a legmenőbb akváriumokat hozhassuk össze.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékban két mód szerepel: a casual nehézséget kiválasztva nem kell aggódnunk a víz pH-értéke és a halak egészsége miatt, a realisztikus módban azonban már ezekre a faktorokra is figyelmet kell fordítanunk. 

Nektek hogy tetszik az ötlet? Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)