Hirdetés

Végre az achievementek is megérkeznek az Epic Games Store-ba

|

Régóta várják már az achievementeket az EGS felhasználók, jövő héten élesedik a rendszer.

Hirdetés

Nagyjából egy éve már mutatott valamiféle achievement-megoldást az Epic, de tavaly júliusban az Ark: Survival Evolved gyakorlatilag még csak bétaverzióban villantotta meg azt, amire az EGS-felhasználók számíthattak. Most viszont élesedik a kész rendszer, jövő héttől egyes játékokban már elkezdhetjük az achievementek farmolását.

Bronze, Silver, Gold és Platinum szintű achievementekre számíthatunk, ezek megszerzéséért pedig XP-is járni fog, melyet a profilunkon gyűjthetünk. Az ígéretek szerint az XP-nek köszönhetően különféle jutalmak is feloldhatók lesznek.

Hirdetés

Az Epic hivatalos posztja szerint első körben többek között a Rocket League, a Hades, a Pillars of Eternity, a Kena,  a Zombie Army 4, és az Alan Wake Remastered kap achievementeket. Még idén több más közkedvelt játékkal bővül majd a lista.

A Bronze achievementek 5-45 XP-t, a Silver változatok pedig 50-95 XP-t adnak. A Gold verzióért 100-200 XP jár, a Platinumért pedig fixen 250 XP dukál. Ha megvan az összes, akkor játékonként maximum 1000 XP-g lehet kifarmolni - olyasmi lesz ez tehát, mint Xboxon a Gamerscore. A korábban is használt developer achievementek egyébként automatikusan átkonvertálódnak az új rendszerbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)