Hirdetés

Végre azok is kaptak új küldetéseket, akik egyedül játszanának a Red Dead Online-nal

|

Nézz be a helyi postára, hátha vár ott egy távirat vagy kettő!

Hirdetés

Sok játékos panaszkodik csalókra és toxikus csapattársakra, akik egy életre megkeserítik számukra a Red Dead Online játékélményét. Kevés babér terem a magányos cowboyoknak, így vagy azt választják, hogy megbékélnek nyomorúságukkal, vagy soha többé nem lépnek be a vadnyugatra. A Rockstar is láthatóan tudja ezt, így (miközben igyekezneka gyökereknél megoldást találni) összedobták az első távirat-missziókat, amik kifejezetten egyjátékos élményt kínálnak.

Hirdetés

A dolog úgy működik, hogy elsétálunk a helyi postára vagy a táborunkba, ahol átvehetjük a táviratokat. Ezek tartalmazzák a meghívót az egyjátékos küldetésekre, melyekből jelenleg három különböző létezik.

Az elsőben az a feladatunk, bezavarjunk a lókereskedelembe, és megszelídítsünk egy arab versenylovat, amit aztán leadunk egy kollégának. A másodikban ki kell rabolnunk St. Denis kormányzóját, ami egy érdekes mini-heistnak tűnik. A harmadik feladatban testőrt kell játszanunk: meg kell védenünk egy vagont, és annak vezetőjét az érkező támadóktól.

Mindhárom küldetést megismételhetjük magasabb nehézségi szinteken, komolyabb jutalmakért. A küldetések már elérhetőek minden játékos számára rangtól és erőforrásoktól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)