Hirdetés

Végre érdemes lesz PC-n játszani a FIFA 23-at, amihez megjött az első előzetes is

|

A PC-sek eddig butább változatot kaptak, mint a konzolosok, de az Electronic Arts összeszedte magát.

Hirdetés

A sportjátékok helyzete különleges, mivel a fejlesztőknek mindig nagyjából egy évük van arra, hogy elkészítsék, beépítsék, teszteljék az új funkciókat, ráadásul nem csak egy-két platformra kell dolgozniuk, hanem sokszor ötre. Amíg az Electronic Arts nem lesz kész elengedni az előző generációs platformokat, kompromisszumokat kell kötni.

Az elmúlt években háromféle FIFA játék jelent meg: a switches változat, amiben csak a mezeket, klubokat, játékosokat és stadionokat frissítik, de a játékmenet, a módok felhozatala ugyanaz 2017 óta; a PC-s, PS4-es és Xbox One-os amikből kimaradtak bizonyos újítások és funkciók, illetve a PS5-ös és Xbox Series X|S-es, ami a lehető legjobb, legmodernebb lett.

Hirdetés

Az idei évben azonban a PC-s verzió felzárkózik a többi mellé. Korábban azért nem akarták ezt meglépni, hogy ne kelljen növelni a gépigényt, de ez most már nem volt szempont. Külön jó hír, hogy a PC-s, PS5-ös, Xbox Series X|S-es és Stadiás játékosok szabadon játszhatnak egymás ellen online, az 1v1-es módokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bejelentéssel együtt egy trailer is érkezett, amiben láthatjuk a Hypermotion 2 technológiával elért még valósághűbb mozgást, női és férfi játékosokat, látványos cseleket és gólokat.

A FIFA 23 gépigénye még nem ismert, de valószínűleg nem lesz sokkoló. A megjelenés szeptember 30-ára esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)