Hirdetés

Végre friss gameplay videón láthatjuk a Ubisoft hányatott sorsú, kalózos játékát

|

Napvilágot látott egy egészen tartalmas anyag, alaposan megnézhetjük magunknak a Skull & Bones játékmenetét.

Hirdetés

Habár már az Assassin's Creed III-ban is volt hajózás, a Black Flaggel a Ubisoft megmutatta, hogy nagyon ügyesen tudja prezentálni a kalózkodást is, így hát nem is csoda, hogy sok évvel ezelőtt belevágott egy ilyen témájú projektbe. Ez a Skull & Bones, aminek fejlesztése elvileg közel egy évtizede, 2013-ban kezdődött el, ám a játék 2017-es bejelentése óta elég sok probléma volt körülötte. Nem olyan régen viszont biztató dolgokat olvashattunk a projektről, és közben még egy izgalmas szivárgás is történt, amiből arra következtethetünk, hogy kezd végre összeállni a dolog.

Valaki ugyanis feltöltött a Streamable oldalára egy több perces videót a Skull & Bones-ról, ami látszólag a Ubisoft hivatalos bemutatója lehet. Nem tudni, mikor tervezte nyilvánosságra hozni ezt a francia kiadó, de a szivárgásnak köszönhetően már most megnézhetjük, hogy mit kínál a kalózos móka.

Hirdetés

A kommentár szerint a játékot szerényen fogjuk kezdeni, és értelemszerűen az lesz a célunk, hogy hírhedt kalózok legyünk. Ennek eléréshez különböző megbízásokat teljesíthetünk, felfedezhetjük a tájat, zsákmányolhatunk mindenfélét, és persze kincsek után is kutathatunk. Kihajózás előtt fel kell töltenünk készleteinket, és arra is érdemes lesz figyelni, hogy megfelelő szinten tartsuk legénységünk morálját. A tengeri csaták nyilván kulcsfontosságú részét képezik a Skull & Bones-nak, és ugyan a lövöldözés mellett akár meg is csáklyázhatjuk ellenfeleinket, sajnos úgy tűnik, hogy grandiózus kardpárbajokra egyelőre nem számíthatunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A bemutató alapján a Ubisoft a Sea of Thieves-rajongókat szeretné megcélozni, kérdés persze, hogy mennyire fog ez sikerülni. Egyébként nem ez lesz a Ubisoft egyetlen teljesen új IP-ja a jövőben, hiszen készül már a Project Q is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)