Hirdetés

Végre hosszabban is láthatjuk a Vampire: The Masquerade battle royale-t

|

És nem is kell már olyan sokat várni a Vampire: The Masquerade - Bloodhuntra.

Hirdetés

Ha elvesztettétek a fonalat, hogy pontosan milyen Vampire: The Masquerade játékok készülnek éppen a World of Darkness univerzumot bővíteni, akkor ne érezzétek magatokat egyedül, veletek vagyok. Szerencsére most a többi projekttel nem kell törődnünk, ugyanis a 2020 végén leleplezett free-to-play battle royale cím, a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt önálló lesz. 

Hirdetés

A The Division és a Hitman fejlesztőit tömörítő Sharkmob kihasználta Geoff Keighley eseménysorozatának nyitányát, hogy prezentálják a Bloodhunt hangulatát és játékmenetének részleteit. Alkotásukkal ingyenesen játszhatunk majd, kozmetikai cuccokkal tervezik fenntartani (azt azonban megígérték a készítők, hogy nem lesz semmilyen pay-to-win mechanika). A Vampire: The Masquerade battle royale-ban egyedül vagy csapatban csaphatunk össze vérszívókként, ezáltal pedig nemcsak közelharci és lőfegyvereket, hanem vámpírképességeket is bevethetünk majd a küzdelmek során (például a falakon való áthatolást). 

A pályákon egyébként meg fognak jelenni emberek is, akiket szárazra lehet szívni különböző buffokért cserébe, viszont ezzel a térképen tanyázó összes játékos tudomást szerez az illető helyzetéről. Van egy erőteljes vámpírvadász, a The Entity is, aki szintén meg fogja nehezíteni a mókát. Íme a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt első gameplay trailere:

A játék megjelenése PC-re várható és még idén elrajtol. Július 2-án kezdődik a zárt alfa, már lehet jelentkezni rá a hivatalos honlapon. Titeket meggyőzött a videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)