Hirdetés

Végre itt a Battlefield 2042 első in-game eseménye

|

Live service játékként indult, mégis 11 hónapot kellett várnunk a The Liquidators eseményre.

Hirdetés

A Battlefield 2042, miután hatalmas hype-ot generáltak körülötte néhány jó megtervezett cinematic videóval, végül tavaly november közepén jelent meg, a sorozat rajongóinak nagy bánatára. Persze nem a játék létezése volt a gond, hanem annak állapota, ugyanis, bár hozzászoktunk, hogy a DICE lövöldéi csiszolatlanul jelennek meg, a 2042 szinte játszhatatlan volt PC-n és konzolokon egyaránt.

A fejlesztők a megjelenés óta megállás nélkül dolgoznak a játék jobbá tételén, és ugyan olyan jó sosem lesz, mint azt először ígérték, mostanra egy egészen élvezhető FPS lett belőle.

Hirdetés

Ezt valószínűleg a fejlesztők is érzik, hiszen az eredetileg live service játékként bemutatott Battlefield 2042 most, majdnem 11 hónappal a megjelenése után végre tényleg megkapja az első in-game eseményét - a második szezon közepén.

A The Liquidators október 11-től lesz elérhető és egészen 25-ig tart majd, ha pedig kipróbáljátok, exkluzív jutalmakhoz juthattok hozzá. Túl sokat egyelőre nem árultak el róla, a videóban azonban szerepelt, hogy kisebb pályákra és kizárólag gyalogos harcokra számíthatunk, hasonlóan, mint annak idején a Close Quarters DLC-ben a Battlefield 3-ban.

Reméljük, hogy mostantól felpörögnek az események, és tényleg sűrűben bővül majd a Battlefield 2042 még mindig igencsak soványnak tekinthető fegyver-, jármű- és harctérkínálata. Szuper ebben a videóban is viszontlátni néhány Bad Company 2-es és Battlefield 3-as pályát, de azért nem lennénk elkeseredve, ha új helyszíneken is durrogtathatnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)