Hirdetés

Végre itt a God of War Ragnarök megjelenési dátuma

|

Nem kell tovább várnunk: kiderült, mikortól kísérhetjük el egy újabb kalandra Kratost és Atreust a God of War Ragnarökben

Hirdetés

A múlt héten még arról írtunk, hogy Cory Barlogot, a God of War Ragnarököt fejlesztő Sony Santa Monica kreatív vezetőjét, illetve a csapat más tagjait egyre erőszakosabban zaklatják Twitteren, amiért még mindig nem árulták el a játék megjelenési dátumát, de valószínűleg nem a megengedhetetlen stílusban hisztériázó rajongók miatt döntött úgy a Sony, hogy nem vár tovább a bejelentéssel.

Ma délután, különösebb felhajtás és a játékmenetet bemutató State of Play nélkül, egy rövid trailerrel tudtuk meg, mikorra kell időzíteni az őszi szabadságot.

Hirdetés

Ahogy azt pletykálták, az év utolsó előtti hónapjában, egész pontosan november 9-én ragadhatunk újra fejszét és íjat, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön egyaránt. Hőseink fegyverei látszólag alkalmatlanok lesznek arra, hogy legyőzzék a videóban felbukkanó ocsmány nagy farkast, de a 2018-as God of Warból tudjuk, hogy Kratosnak és Atreusnak semmi nem lehetetlen. 

Az előrendelés július 15-én este indul majd. A játék magyar felirattal jelenik meg hazánkban, és ez a digitális változatban is megtalálható lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)