Hirdetés

Végre izgalmas frissítést kap a Red Dead Online

|

Többfázisú rablásokat hajthatunk majd végre a Blood Money frissítésnek köszönhetően.

Hirdetés

Bár a Grand Theft Auto Online sem talált be egyből, a Rockstar Games addig bővítette és frissítette, míg végül napjaink egyik legnépszerűbb online játékává vált. A Red Dead Online nem kapott annyi szeretetet, és a játékosok is nagy számban pártoltak el tőle, de talán majd most visszatérnek.

Július 13-án élesedik a Blood Money frissítés, ami olyan lehet, mint a GTA Online-nak a Heists: nagy szabású bűncselekményeket hajthatunk végre megfelelő tervezést követően, csapatban.

Hirdetés

Angelo Bronte jobbkeze, Guido Martelli kemény és bátor fegyverforgatókat keres, akiknek megfelelő puskáknál és elhivatottságnál többre nincs szüksége, nem kell pénzzel beszállniuk, hogy aztán a befektetésük megtérüljön. A Crime típusú feladatok között szerepel kocsik kifosztása, de több fázisból álló missziókat is elfogadhatunk, melyek során emberrablás és tartozásbehajtás is a feladatunk lesz. A küldetéseket egyedül és csapatban is teljesíthetjük, de érdemes bandázni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Aki eleget tesz, és sikerrel lenyűgözi Guidót, újabb küldetésekhez fér hozzá, melyekből kezdetben egy érhető el, de idővel még kettő megnyílik. Lesz még négy, egyenként 25 aranyrúdba kerülő Battle Pass, (Quick Draw Club), új öltözékek, és visszatérnek korábbi Outlaw Passek nagy sikerű öltözékei. A PC-sek továbbá DLSS támogatásnak is örülhetnek, amennyiben RTX kártya duruzsol a gépükben.

Hogy tetszik? Visszatértek emiatt a Red Dead Online-hoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)