Hirdetés

Végre kevésbé lesznek idegesítőek a Ubisoft bénázó nyulai

|

Kis lépés az emberiségnek, és még kisebb a Ubisoft vinnyogó nyulainak.

Hirdetés

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle-t a Switch-tulajdonosok nem feltétlenül a Ubisoft kabalái miatt vették meg, de ha mégis, biztosan nem azért, mert minden lépésüket viccesnek szánt nyígással kommentálják. Az idegesítő nyöszögést elsősorban a Ubisoft fejeseinek köszönhettük.

A játék kreatív vezetője korábban elmondta, hogy a rabbidok bizony nem beszélhetnek, de persze ez nem jelentette azt, hogy nem is énekelhetnek. Az első Mario + Rabbids során Davide Soliani ki is használta ezt a kiskaput egy operaelőadás kedvéért.

Hirdetés

Az előző játék eredményei, és az operajelenet sikerei miatt a Ubisoft végre eleresztette a gyeplőt. Soliani beszédre bírhatja a nyúllényeket, akik teljes szinkront kapnak majd a Spark of Hope-ban. Tömegek vérző fülkagylói fognak ezért örökké hálásak lenni.

"Elnyertem a Ubisoft bizalmát, így meghódíthatok új területeket. Minden, amit teszünk, egy folyamat része, ami elvezet minket valami újhoz. Szerintem az egész csapat imád kísérletezni, ezt pedig folytatni fogjuk a DLC-kkel is. Aztán ki tudja, hogy mi történik majd azután?"

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope október 20-án érkezik a Nintendo Switchre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)