Hirdetés

Végre kiderült, hogy mikor jön a Lies of P

|

A pinokkiós soulslike is felbukkant a Summer Game Festen.

Hirdetés

Számos soulslike játék készül jelenleg, amelyek közül az egyik legígéretesebb a Neowiznél készülő Lies of P, amelyet Pinokkió története inspirált. A végtelenül hangulatos és az eddigi anyagok alapján komoly kihívásokat kínáló akció-szerepjátékkal kapcsolatban annyit már tudtunk, hogy még idén meg fog érkezni, de ebben a mai, csúszásokkal teli világban semmit sem lehet biztosra venni. 

A fejlesztők azonban annyira biztosak, hogy tartani tudják a 2023-as megjelenést, hogy a Summer Game Fest során megerősítették a napra pontos dátumot. És nem álltak meg ennyinél. 

Hirdetés

Ahogyan azt az alábbi előzetes is  hirdeti, a Lies of P szeptember 19-én jön PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, viszont nem kell eddig várnunk, hogy belekóstolhassunk a különleges akció-RPG játékmenetébe, ugyanis elérhetővé vált a demó. Ennek köszönhetően a játék első két fejezetét pörgethetjük, amiben felbukkannak kulcsszereplők, akad benne bossharc és felfedezhetünk néhány területet is. 

Érdemes még tudnotok róla, hogy aki előrendeli a Digital Deluxe Edition-t, az kap egy csomó kozmetikai cuccot, valamint 72 órával előbb játszhatja a Lies of P-t. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)