Hirdetés

Végre kiderült, milyen magas a Resident Evil Village óriás vámpírhölgye

|

A Resident Evil széria rengeteg új és visszatérő játékos húzott be a legutóbbi bemutatóval, és sokan csak egyetlen kérdésre akarták tudni a választ.

Hirdetés

Legyünk őszinték, a Capcom járt már az interneten, így teljesen biztos, hogy tudták, mit művelnek a hatalmas Lady Dimitrescu és segédeinek bemutatásával. A fél Twitter a főgonoszokkal van tele, és az újdonsült rajongótábor minden tagja azzal a kérdéssel nyaggatta a fejlesztőket, hogy akkor "pontosan mennyire is hatalmas az a vámpírhölgy".

A Resident Evil Village művészeti vezetője szerencsére nem akarta kétségek között hagyni a rajongókat, így villámgyorsan jött és válaszolt.

Hirdetés

Tomonori Tanako nyilatkozatában a következő olvasható:

"Lady Dimitrescu és lányai meglepően nagy figyelmet kaptak, jóval többet, mint amire számítottunk. Nagyon örülünk, hogy a Resident Evil Village arcaiként tündökölhetnek. Kifejezetten Lady Dimitrescu kapott rengeteg dicséretet, mind hazánkban, mind a tengerentúlon, ez pedig elképesztően jólesett a fejlesztőcsapatnak."

Nyilván ha ennyire körbejárta a témát, akkor nem rejtegethette tovább a mindenki fantáziáját piszkáló számot sem:

"Hallom, hogy akadnak, akiket érdekel a hölgy magassága… Pontosan 2,9 méter magas, már ha beleszámoljuk a magassarkúját és a kalapját is."

Hölgyeim és uraim, itt a méret, ehhez kell felnőni. Vagy nem. Kinek mi a preferenciája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)