Hirdetés

Végre kijavították a hibát, ami sokak számára élvezhetetlenné tette az Assassin's Creed Syndicate-et

|

Fontos patchet kapott a Ubisoft Quebec 2015-ben megjelent, nyitott világú akciójátéka.

Hirdetés

Meglehetősen ritkán fordul elő, hogy egy nem szolgáltatásalapú játék közel nyolc évvel a premierje után javítást kapjon, az Assassin's Creed Syndicate esetében azonban abszolút indokolt volt a beavatkozás. A Ubisoft Quebec PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelent alkotását a visszafelé kompatibilitás révén a jelenlegi konzolgeneráció tagjain is működésre lehet bírni, ám míg Xbox Series X-en vagy Series S-en a várakozásoknak megfelelően fut, addig a PS5-ös élmény finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után.

Valószínűleg nincs olyan játékos, aki ne találná zavarónak a villódzó textúrákat, nem is beszélve azokról, akik érzékenyebbek az ilyesmire, és a látvány hatására múló rosszullétet tapasztalhatnak, vagy még súlyosabb, epilepsziaszerű tüneteket produkálhatnak.

Hirdetés

Eltartott egy darabig, amíg a fejlesztők elértek ehhez a ponthoz prioritási listájukon, de a mai nappal közreadott patch jóvoltából frissül az Assassin's Creed Syndicate PS4-es változata, és mivel az új generációs konzolon is ugyanez fut, nem pedig natív app, a PS5-ös felhasználók is élvezhetik a javítás áldásos hatásait. Hogy milyen kellemetlenségtől kímél meg bennünket az update, világosan szemlélteti az alábbi videó, amit epilepsziás rohamra hajlamosaknak határozottan nem ajánlunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)