Hirdetés

Végre konzolokon is nyomható együtt a Stardew Valley

|

A PC-s táborhoz képes kicsit késve, de végre a konzolosok is nekiülhetnek a Stardew Valley 1.5-ös újdonságainak felfedezéséhez, és végre van couch co-op gazdálkodás.

Hirdetés

Még decemberben érkezett a Stardew Valley 1.5-ös frissítése, aminek egyik legnagyobb újdonsága az osztott képernyős, többjátékos lehetőség beépítése volt.

A konzolos verzió általában lemarad a PC-s mögött, és ez most sem volt másképp: minden kontrollerhuszárnak februárig kellett várnia, a csomag befutására.

Ha a legfrissebb Stardew Valley verzióval szeretnél játszani, akkor nem kell mást tenned, mint elindítani a konzolodat, mivel az jó eséllyel elvégzi majd a frissítési munkákat helyetted.

Hirdetés

Még a mobilos platform várja az 1.5-öt, de a Stardew fejlesztője azt még nem tudta megjósolni, hogy a telefonos gazdák mikor kapják meg azt.

Stardew Valley 1.5 released on console and PC! from r/StardewValley

A Stardew Valley egyébként most több platformon is akciós, így ha még nem volt alkalmatok beszerezni azt, akkor ennél jobb lehetőségetek nem lesz a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)