Hirdetés

Végre korszerűsítette a Valve a Steam toplistáit

|

Nem csak jobban néz ki, sokkal áttekinthetőbb is az új felület.

Hirdetés

Hatalmas ötlet volt annak idején a Valve részéről, hogy megalkotta a Steamet, ami eredetileg csak a cég saját játékainak frissítéséért volt felelős, idővel azonban a PC-s piac legnagyobb áruházává nőtte ki magát. És nem mellékesen forradalmasította a játékdisztribúciót, megácsolva a hagyományos, dobozos kiadások koporsóját. Még nem verték bele az utolsó szeget, sőt a fedelet sem tolták rá, de csak idő kérdése, hogy ez bekövetkezzék.

A Valve fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy korszerű megoldásokat kínáljanak, ám miután a platform ilyen hosszú ideje (pontosan 19 éve) üzemel, elkerülhetetlen, hogy bizonyos részei nehezebben tartsanak lépést a folyton változó felhasználói igényekkel, mint azok a funkciók, amelyeket a közönség nagy része gyakrabban használ.

Hirdetés

Vegyük például a charts aloldalt, ahol mindenféle statisztikát lehet nyomon követni, és amit a Valve fejlesztői már jó ideje hanyagoltak. Most végre ezt is elérte a modern idők szele, szóval innentől sokkal korszerűbb vizuális körítés mellett figyelhetjük például, hogy épp mennyien aktívak online, és abból hányan játszanak valamilyen játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)