Hirdetés

Végre megjavult a Call of Duty: Warzone bugos shotgunja

|

Az elmúlt időben kicsit túl erős lett a Call of Duty: Warzone egyik fegyvere, de vége a szép időknek.

Hirdetés

Habár sok játékos valószínűleg már a nemrég leleplezett Call of Duty: Black Ops - Cold War hivatalos bemutatóját várja, azért bőven akadnak még olyanok, akik javában pörgetik a Modern Warfare többjátékos módját, vagy éppen a Warzone-t. Az Infinity Ward pedig nem is ül a babérjain, hanem igyekszik orvosolni az esetleges hibákat.

Hirdetés

Ennek eredményeképp jött is egy friss patch a Call of Duty: Modern Warfare-hez és a Warzone-hoz, ami például helyrerakja az FR 5.56-ra, vagyis a FAMAS puskára szerelhető shotgun működését. A kiegészítő ugyanis túlságosan erősre sikeredett valamiért, így előfordulhatott, hogy egyetlen lövéssel leteríthettünk vele akár egy olyan ellenfelet is, aki nagyjából 15 méterre állt tőlünk.

A fenti változtatáson túl a fejlesztők módosítottak még ezt-azt, így néhány egyéb fegyver is átalakult egy picit, de a lényeg az, hogy a FAMAS-ra szerelt shotgun elvileg már nem fog kellemetlen meglepetést okozni a játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)