Hirdetés

Végre megjelenési dátumot kapott a Kerbal Space Program 2

|

Célegyeneshez közelít az egyik leghányatottabb sorsú játék.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Kerbal Space Program egy szimpatikus, humanoid földönkívüli faj űrprogramjának élére ültette a játékost, realisztikus fizikájával pedig oly sok rajongót szerzett magának, hogy nem is volt kérdés a folytatás elkészülte.

A Kerbal Space Program 2-t végül a 2019-es Gamescomon jelentették be, azóta viszont történt egy s más: a projekt kétszer is új stúdióhoz került, és összesen négyszer halasztották el a megjelenését, de most úgy néz ki, hogy lassan tényleg elkezdhetünk visszaszámolni a kilövésre.

A fejlesztő Intercept Games Squad ugyanis közölte, hogy 2023. február 24-én, azaz bő 4 hónap múlva elindul a játék korai hozzáférése, amelyet már a Kerbal Space Program 2-nek szentelt Steam-oldal is jelez.

Hirdetés

"Ez lehetővé teszi a Kerbal-rajongók számára, hogy saját szemükkel láthassák, milyen elképesztő előrelépéseket tettünk a fejlesztés utolsó szakaszában. A KSP2 középpontjában a felfedezés és a gravitációs erő legyőzése áll, még több hajtómű hozzáadásával."

- nyilatkozta az early access bejelentése kapcsán Nestor Gomez, az űrprogram-szimulátor vezető producere. A Kerbal Space Program 2 korai hozzáférése 350 új felhasználható alkatrésszel és testreszabható űrjárművekkel érkezik, az Intercept pedig azt ígéri, hogy később a többjátékos üzemmód, a mod-támogatás és a csillagközi utazások lehetősége is bekerül a repertoárba.

Az early access-fázis ugyanakkor csak a PC-s közönségnek szól, így a másik két célplatform, a PlayStation 5 és az Xbox Series-konzolok tulajdonosainak továbbra is várniuk kell majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)