Hirdetés

Végre megjelenési dátumot kapott a következő A Gyűrűk Ura játék

|

Mindössze heteket kell várnunk arra, hogy Gollamként kalandozhassunk Középföldén.

Hirdetés

A Daedalic Entertainment 2019 márciusában leplezte le a The Lord of the Rings: Gollumot, és úgy tervezte, 2021-re készen lesz vele. Ahogy az a játékiparban gyakran előfordul (és az elmúlt években a világjárvány is tett érte), a tervek megváltoztak, aztán megint, míg végül eljutottunk a mai napig, amikor is a kiadó NACON kész volt bejelenteni a megjelenési dátumot.

Egy ma este lezajló, 18:30-kor kezdődő streamben többet is mondanak majd a játékról, de azt már most elárulták, hogy a PC-s, valamint a PlayStation és Xbox konzolokra szánt változatot május 25-étől élvezhetjük, míg a switches kiadást finomítgatják egy darabig.

Hirdetés

A bejelentés alkalmából érkezett egy új előzetes is, ami a történetet kívánja nagyjából vázolni, de inkább megmutatja, hogy a múltban Szméagol néven ismert, az Egy Gyűrű által teljesen hatalmába kerített szerzetre milyen kalandok várnak Középföldén. Nem mellesleg feltűnik benne Gandalf is, meg néhány nem túl kedves arc.

Mit vártok tőle?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)