Hirdetés

Végre megjelent az egyik legelső Early Access játék

|

Egyetlen ember csinálta, de így is sikerült gyorsabban befejezni, mint a DayZ-t.

Hirdetés

A Steam Early Access programja 5 évvel ezelőtt, még 2013-ban indult el, hogy teret adjon fejlesztés alatt álló játékoknak, amikben benne van a potenciál. Az első nagyot kaszáló cím a Bohemia DayZ-je volt, de már ezt megelőzően is számos játék próbált szerencsét a platformon.

Hirdetés

Az egyik első ezek közül Simon Roth játéka, a Maia volt, amiben egy kolóniát kellett menedzselnünk. A kifejezetten komplex rendszerekkel operáló játékban még az is szimulálva van, mennyire izzadnak a túlélőink, a sokszor kegyetlen játékmenetet pedig olyan mókás dolgok törik meg, mint a kolónia méhecskének öltöztetett macskája, vagy a haikuk, amiket nekünk írnak a túlélők.

Rengeteg javítás és finomhangolás után a Maia most végre révbe ért, Simon Roth pedig elégedetten dőlhet hátra, hiszen nemcsak egy izgalmas játékot tett le az asztalra, hanem ott volt egy olyan jelenség születésénél, ami alaposan átalakította a játékipart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)