Hirdetés

Végre megmutatta magát a Star Wars: Squadrons, sztorialapú kampány is kerül a játékba

|

Leleplezték a Star Wars: Squadronst, az új Csillagok háborúja-játékot, amelyben ismét egy vadászpilóta bőrbe bújhatunk.

Hirdetés

Széles vigyorral az arcukon nézték a Star Wars: Squadrons leleplezését azok a keményvonalas Csillagok háborúja-rajongók, akik régen még a Star Wars: Rogue Squadronon, vagy netán a még korábbi X-Wing szérián edződtek. A Star Wars Battlefront II vadászgépes összecsapásai teljesen bizonyos, hogy nem voltak képesek csillapítani az ő étvágyukat, az EA Motive első önálló játéka viszont pontosan ebből a célból készül. 

Hirdetés

Jade Raymond 2015-ben alapított csapata ugyanis egy régi időket idéző vadászpilóta-szimulátoron dolgozik, amelyben az Új Köztársaság és a Galaktikus Birodalom oldalán is űrcsatákba indulhatunk, így pedig természetesen X-Wingel és TIE vadászok pilótafülkéjébe is belecsüccsenhetünk - gépeinket pedig teljesen testreszabhatjuk, fontos szerephez jut az energiagazdálkodás. A birodalmi oldalon Titan, míg az a köztársaságiaknál Vanguard lesz osztagunk becses neve.

Sokan kizárólag a multiplayerre koncentráló játékra számítottak, de most kiderült, hogy bizony sztorialapú kampányt is kapni fogunk, a történet A Jedi visszatér után játszódik. Az 5v5-ös többjátékos csaták terén két külön játékmód biztosan választható lesz: az egyik a Dogfights, ahol a lehető legtöbb ellenséggel kell végezni, a másik pedig a Fleet Battles, ahol az ellenséges zászlóshajót kell felrobbantani. PC-n és PS4-en VR-támogatással érkezik a Squadrons, illetve teljes lesz a crossplay átfedés, azaz a különböző platformokon rekedt pajtások is együtt játszhatnak.

Nem győzzük elégszer aláhúzni, hogy az EA bejelentette, a játékban nem lesz semmiféle mikrotranzakció.

A frissen közzétett előzetes magáért beszél, lessétek is meg gyorsan - nálunk természetesen magyar felirattal láthatjátok.

Pár kép is érkezett a játékról, ezeket az alábbi galériában tudjátok megnézni:

Star Wars: Squadrons PC-re (Steamen is), PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, ráadásul még idén, egészen pontosan október 2-án. Ára PC-n 40 euró, konzolokon pedig 14 ezer forint lesz. Kiderült a gépigény is, erről ide kattintva olvashattok. Pénteken hajnalban, az EA Playen még többet megtudhatunk majd a játékról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)