Hirdetés

Végre remasterelhetik minden idők egyik legjobb Star Wars játékát

|

Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, csúnya poén lenne, ha ezek után mégsem készülne el a Dark Forces remaster.

Hirdetés

A System Shock remake és a tavalyi Quake remastered játék mögött álló Nightdive Studios csapata nagyon úgy néz ki, hogy egy klasszikus Star Wars FPS feldolgozásán is ügyködik. Persze még semmilyen hivatalos kommunikáció nem történt az esetleges projekttel kapcsolatban, a cég CEO-ja nagyon egyértelmű utalásokat tett nemrég a Twitteren.

Egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban a LucasArts összerakta a Star Wars: Dark Forces névre hallgató FPS-t, ami a mai napig előkelő helyet foglal el a legjobb lövöldék listáján. Az egyértelmű, hogy megérdemelne egy remastered verziót, aminek elkészítésére aligha lenne jobb jelölt a Nightdive csapatánál.

Hirdetés

Még szerencse, hogy Stephen Kick, a fejlesztőcsapat vezetője korábban már jelezte, szívesen foglalkozna a Dark Forces felújításával, nemrégiben pedig újraosztott egy képet, amin 25 klasszikus FPS borítója látható, és persze kommentálta is:

"Négy már kapott remastered verziót... néhány pedig már készülőben van..."

A követői egy része, ismerve a csapat korábbi munkáit, a Quake II-re gondolt, a többiek figyelme azonban rögtön a Dark Forces-ra terelődött. Nem sokkal később Kick két képet is posztolt arról, hogy a klasszikus Star Wars FPS-sel játszik, sőt, be is fejezte azt egy 4:3-as tévén, ahogyan azt kell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ugyan ezek semmilyen formában nem tekinthetők hivatalos megerősítésnek, nagyon csalódottak lennénk, ha ezek után nem készülne el a Dark Forces felújított verziója. Ettől függetlenül valószínűleg a Quake 2 is kap majd egy új köntöst, aminek bejelentésére szinte biztosan sort kerítenek az augusztus 18-án esedékes Quakeconon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)