Hirdetés

Végre sikerült kijavítani a Call of Duty: Warzone hírhedt skinjét

|

A fejlesztőcsapat már második alkalommal változtatott a karakteren, hogy javítsa annak láthatóságát.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone meccsei során igen nagy jelentősége van annak, hogy megfelelően láthassuk az ellenfeleinket. Habár a játék már tele van különböző színes és a környezetből rendkívül kiugró dizájnú skinekkel, még is van egy olyan öltözék, ami túlságosan megnehezítette a játékosoknak, hogy egyáltalán bizonyos szituációkban észrevehető legyen a térképen. 

Ez nem más, mint a Roze nevű operátor Rook skinje, amelyen egyszer már változtatott a Raven, de most újból módosították a fejlesztők a kinézetet a fair játékélmény érdekében.

Hirdetés

Roze a Modern Warfare és a Warzone 5. szezonjában debütált, a Rook pedig gyakorlatilag azóta terrorizálja a battle royale játékosait. A minimális felszerelésekkel rendelkező, teljesen fekete öltözékű karakter a sötétebb helyszíneken alig volt észrevehető, főleg abban az esetben, ha a játékosok mozdulatlanul vártak az áldozatokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Cold War 3. szezonjában a Raven változtatott a skinen, de a jelek szerint nem történt szignifikáns előrelépés, ezért most a 4. szezon kezdetével újból módosított a fejlesztőcsapat a karakteren. A Call of Duty patchekkel és újításokkal foglalkozó egyik népszerű videósa, XclusiveAce már tesztelte is a Roze Rook skin nerfet.

Kiderült, hogy a Ravennek most sikerült elérnie a célját, vagyis a karakter már a sötétebb helyszíneken is láthatóbb. Emellett a skin kapott egy szürkés árnyalatot, aminek hála könnyebben észre lehet venni, mint korábbi, teljesen fekete verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)