Hirdetés

Végtelenül aranyos lesz a Planet of Lana

|

A Wishfully Studios tudja, hogy mi kell a játékosoknak: rejtély, kaland és egy állat-ember barátság.

Hirdetés

A Thunderful Publishing és a Wishfully Studios nagyjából egy évvel ezelőtt leplezték le a rajzfilmszerű, különleges hangulatú kalandjátékukat, a Planet of Lanát, amely a címszereplő Lana és hűséges állattársa, Mui történetét meséli el egy idegen világban játszódva. A páros mentőakcióra indul, hogy megmentsék Lana húgát, az odáig vezető utat pedig oldalnézetben, lenyűgöző környezetben haladva, rejtvényekkel megtoldva tehetjük meg, miközben furcsa lények és veszélyes gépek keresztezik az utunkat. 

Hirdetés

A Planet of Lana egy különleges kaland lesz tele platformelemekkel, izgalmas rejtvényekkel, feszült lopakodásokkal és egy olyan társas mechanikával, ami összeköti Lanát és Muit, így a  képességeik együttes használatával egyedibbé válik a játékmenet és a sztori is. A zenét ráadásul a The Last Guardian komponistája, Takeshi Furukawa szerezte, szóval minden adott egy maradandó élményhez.

A Planet of Lana érkezése valamikor 2022 végére várható, és jó hír, hogy támogatni fogja a natív 4K-t 60 fps-sel, így elképesztő látványvilágra számíthatunk. PC-re (Steam, Windows 10 Store), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re lehet majd beszerezni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)