Hirdetés

Végtelenül para a The Callisto Protocol utolsó, magyar feliratos előzetese

|

Már nem kell sokat aludni a The Callisto Protocol érkezéséig, után meg a rémálmok miatt úgysem fogtok merni elszenderedni.

Hirdetés

Vészesen közeledik Glen Schofield és Scott Whitney horrorjátéka, vagyis a The Callisto Protocol, ezt érzik már a marketingesek is, így ringbe küldték a (vélhetően) utolsó előzetest, a launch trailert. Nálunk a jól megszokott módon, magyar felirattal ellátva nézhetitek meg a kedvcsinálót - ha esetleg automatikusan nem indulna el a feliratozás, akkor ne feledjétek el a YouTube-on bekapcsolni azt.

A The Callisto Protocol cselekménye 2320-ba repít bennünket. Egészen pontosan a Jupiter egyik holdjára, a Callistóra látogathatunk el, itt egy Black Iron nevezetű börtönkolónia működik. Ahogy azonban arra az alábbi előzetes is rávilágít, nem alakul minden fényesen a börtönkomplexumban. A játékosnak az egyik fogvatartott, Jacob Lee bőrébe kell bújni, és valahogy túlélnie az idegen inváziót, melynek a kellős közepébe pottyant. Nagyon úgy fest, hogy mindehhez köze van magának a börtönigazgatónak is, akit már most teljes szívünkből utálunk. 

Hirdetés

Íme a videó, lessétek meg gyorsan, elég hangulatosra sikerült: 

A The Callisto Protocol december 2-án fog megérkezni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X konzolokra. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)