Hirdetés

Vegyél nálunk GameStart 1795 forintért - extra teljes játék: Torchlight

|

Ha ezen a héten a szerkesztőségünkbe jössz megvenni a 2013/04-es GameStart, akkor csak 1795 forintot kell fizetned érte, és egy Torchlight Steam kódot is kapsz ajándékba.

Hirdetés

Ezen a héten megjelenik a 2013/04-es GameStar magazin, Battlefield 4 és Thief címlappal, Deus Ex: Human Revolution teljes játékkal, számtalan érdekes tartalommal, de egész egyszerűen muszáj mindig még egy lapáttal rátenni a pozitív GameStar életérzésre.

Figyeljetek tehát kedves barátok, a heti ajánlatunk a következő: április 17.-19. között (szerdán és csütörtökön reggel 8:15-16:30, pénteken 8:15-15:00 óráig) a GameStar szerkesztőségben (Project/029, 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A. ép., IV em.) már megvásárolható a 2013/04-es GameStar magazin CSAK 1795 forintért, ajándék Torchlight kóddal.

Ezt a kódot beváltva a népszerű Diablo-féle akció-RPG játék teljes verziójának Steam kódját érhetitek el, amely egyébként kb. 4400 forint lenne a nem GameStar hívők számára. A Torchlight teszt is meggyőzhet titeket arról, hogy ez egy remek üzlet (még Ender is végigjátszotta, ami egyébként igen komoly mércéje a minőségnek), de a hivatalos árnál olcsóbb legújabb GameStar teljes játéka, a Deus Ex: Human Revolution teszt is komoly érv lehet a választás mellett.

Várunk tehát titeket szerdától péntekig itt a GameStar szerkesztőségben, és ahogy HP mondja a buli elején: "Vegyetek GameStart!" Most még jobban megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)