Hirdetés

Véletlenül a kampány fájljai is benne maradtak a Halo Infinite bétában, naná, hogy megtalálták őket

|

A 343 Industries bakijának köszönhetően adatbányászok spoileres információkat túrtak elő.

Hirdetés

Elrajtolt a köznyelvben bétának nevezett (valójában technikai vagy stresszteszt) Halo Infinite próbakör, így azok, akiket kiválasztottak a jelentkezők közül, botok ellen küzdve belekóstolhatnak a többjátékos komponensbe, amely a tavaly elhalasztott FPS megjelenésekor ingyenesen játszható lesz függetlenül attól, hogy megvettük-e a játékot, vagy rendelkezünk Game Pass előfizetéssel.

Akiknek sikerült működésre bírniuk, jellemzően pozitív csalódásuknak adnak hangot beszámolóikban, nagy általánosságban az a vélemény uralkodik köztük, hogy nagyon jót tett a játéknak a plusz egy év fejlesztési idő, nem utolsósorban a jóval pofásabb látvány miatt. És ez ugye még csak a multi, igazán a sztorimód fogja majd a szemünket kényeztetni.

Hirdetés

Ha már szóba került a kampány, akkor feltétlenül ki kell térnünk arra a felfedezésre is, amit több, a fájlok közt kutakodó játékos tett: mint azt a fejlesztést vezető Joseph Staten a Twitteren elismerte, véletlenül benne maradt az egyjátékos mód néhány fájlja is a mulitplayer preview buildben, ezekből pedig spoileres részleteket lehetett megismerni.

Nem meglepő, hogy ő is, és Brian Jarrard community director is azt kérte az ilyen tartalmakra bukkant játékosoktól, hogy legyenek diszkrétek, és ne hozzanak nyilvánosságra semmit, mert azzal nemcsak a fejlesztőcsapatnak ártanak, hanem azoknak is, akik majd csak játék közben szeretnék megismerni a sztorit, és nem akarnak előre tudni semmiféle meglepetésről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Éppen ezért mi is nagyra értékelnénk, hogy ha itt, a kommentek között tartózkodnátok a spoilerektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)