Hirdetés

Véletlenül kiadták a Midnight Club: LA tartalmakat

|

Egy véletlen folytán korábban felbukkantak az előzetesen bejelentett Midnight Club: Los Angeles letölthető tartalmak.

Hirdetés

Meglepetésben részesültek Xbox LIVE piacterén randalírozó felhasználók. A közösségi kapcsolatokért felelős Graeme Boyd saját internetes naplójában kiteregette az akaratlanul elterjedt tartalmak hírét és figyelmeztetett minden Midnight Club: Los Angeles felhasználót, hogy azonnal szabaduljon meg leszippantott adatoktól, ugyanis azok komoly kárt okozhatnak a mentett játékállásokban. A reggeli órákban tesztelésre küldött DLC morzsákat szétpotyogtatták az illetékesek, melyeket a szemfüles játékosok követtek és megdöbbenve tapasztalták a tartalmak beérkezését.  Gyorsan eszméltek és rövid időn belül eltávolították a Marketplace kínálatából, azonban többen megszerezték és beolvasztották alapjátékuk testébe. Érdemes mielőbb törölni a letöltött tartalmakat, mivel működésük nem várt problémákat eredményezhet. Graeme Boyd elnézést kért mindenkitől és úgy fogalmazott, hogy érdemes megvárni hivatalos bejelentésüket.

mcla.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)