Hirdetés

Véletlenül leleplezte a Mortal Kombat 12-t a NetherRealm egyik fejlesztője?

|

Egy törölt Twitter-bejegyzés árulkodott arról, hogy közel lehet a következő Mortal Kombat.

Hirdetés

Léteznek véletlenek (feltéve, hogy nem a sorszerűségben hiszünk), és léteznek "véletlenek", amikor egy látszólagos baki sokkal inkább tűnik gondosan megtervezett és szándékosan végrehajtott akciónak. Erős ugyanis a gyanú, hogy a NetherRealm munkatársa, Jonathan Andersen (beosztása szerint senior production manager) rövid életű Twitter-bejegyzése előrevetít egy hivatalos bejelentést.

De nem az Injustice 3-ét, amelyiknek a vetésforgó szerint elvileg a Mortal Kombat 11 után következnie kellene, és még csak nem is a pletykált Marvel verekedős játék leleplezését, hanem a Mortal Kombat 12 beharangozóját.

Hirdetés

Andersen tweetje mindössze tíz percig volt elérhető, de az internet népének ennyi bőven elég is volt arra, hogy mentés készüljön róla. Így aztán hiába törölte, egy redditezőnek hála még most is megnézhetjük az általa közzétett képet, árulkodó jelek után kutatva.

A jobb felső sarokban a monitoron kivehető "MK12_Mast" láttán azonnal az egyetlen logikus magyarázatot vonta le a közösség: csakis a Mortal Kombat 12-ről lehet szó. Erre a teóriára erősít rá az e-mailtöredék amiben egy Christine nevű illető arra figyelmezteti a címzettet vagy címzetteket, hogy ne osszanak meg egy videót, mivel a rajongók gondosan átfésülik az internetet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nem lepődnénk meg tehát, hogy ha a következő napokban vagy hetekben tényleg bemutatkozna a Mortal Kombat 12, és még az időzítés sem lenne rossz, hiszen zöld utat kapott a legutóbbi mozifilm folytatása is, amelyben talán még Dwayne Johnson is felbukkanhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)