Hirdetés

Velük aprítjuk a gonoszokat a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhuntersben

|

A karakterosztályok bemutatójával csepegtetnek egy kis játékmenetet a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters alkotói.

Hirdetés

Tavaly nyáron egy moziszerű előzetessel mutatkozott be a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, azóta viszont már a játékmenetből is láthattunk egy keveset, és bepillantást nyerhettünk, milyen lesz a taktikai játékban visszaküldeni Nurge démonjait oda, ahonnan jöttek. Az utóbbi hetekben újabb karaktereket és képességeket leshettünk meg akció közben.

Hirdetés

Miután a múlt év végén néhány rövid videóban az ellenségeket mutatta be a Complex Games csapata, most a játékos által irányított, a Grey Knights rendhez tartozó űrgárdistákon van a sor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az elmúlt napokban kiadott rövid trailerekben megismerkedhettünk a különböző karakterosztályokkal, amikbe a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters játszható karakterei tartozni fognak, ezt követően pedig azt is megvillantották a fejlesztők, hogy milyen továbbfejlesztett kasztokba léphetnek tovább szuperkatonáink a megfelelő követelmények elérésével.

A kasztok egyszerű felsorolása mellett persze a csapatban betöltött szerepükről és az általuk használható képességekről is ejtettek néhány szót, így képet kaphatunk róla, milyen taktikai lehetőségek állnak majd rendelkezésünkre a csatatéren. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters alkotóinak jelen álláspontja szerint már 2022-ben magunkra ölthetjük az erőpáncélt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)