Hirdetés

Velvet Assassin: Kulisszatitkok videó

|

Violet Szabo, magyar származású kémnő hőstörténetét meséli el a Velvet Assassin, mely korábban Sabotage 1943 munkacímen futott.

Hirdetés

Pár napja adtuk hírül, hogy a Replay Studios műhelyében készülő Sabotaga 1943 munkacímet elvetették a srácok és a továbbiakban Velvet Assassin néven kell majd a játékra rákeresni.


A Velvet Assassin történetének hősnőjét, Violett Summerről a francia ellenállás magyar származású kémhölgyéről, Violet Szabóról mintázták a fejlesztők. Violett az MI6 titkos részlegének munkatársa. Küldetései során mélyen az ellenséges vonalak mögött végzi feladatát. Főként szabotázsakciókkal, magas rangú tisztek likvidálásáva, illetve fontos dokumentumok megszerzésével bízza meg az ügynökség.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)