Hirdetés

Velvet Assassin: magyar kémnő kalandjai alapján!

|

Violette Szabó magyar származású II. világháborús kémnő kalandjai ihlették meg a megváltozott című játékot.

Hirdetés

Hogy elkerüljék az esetleges jogi bonyodalmakat az EA istállójába igazolt Pandemic-kel, inkább Velvet Assassin-ra változtatták a Sabotage 1943 címét. Igaz, az évszám már korábban elmaradt a címből. A Pandemic egyik aktuális projektje Saboteur néven fut, s a Velvet Assassin-hoz hasonlóan a második világháborúban játszódik.
Violett Summer, a Velvet Assassin hősnője az MI6 ügynökeként működik az ellenséges vonalak mögött. Főként szabotázsakciók, magas rangú tisztek likvidálása, illetve fontos dokumentumok megszerzése szerepel a hölgy alkalmazási lehetőségeinek palettáján.
A hősnőt Szabó Violettáról (Violette Szabo) a francia ellenállás magyar származású tagjáról mintázták, aki a háború során több életveszélyes küldetést hajtott végre a britek megbízásából, mielőtt kivégezték volna a ravensbrück-i koncentrációs táborban.
A Velvet Assassin játékmenete megköveteli a célpontok óvatos megközelítéséhez szükséges gondolkodást és a tűzharcokban elengedhetetlen reflexeket is.
A megjelenés 2008. végén várható PC-re és next-gen (habár ez a jelző már nem állja meg a helyét) konzolokra.


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)