Hirdetés

Street Fighter karakterek az Asura's Wrath világában?

|

A Capcom franchise karakterei nem maradhattak ki az Asura's Wrath-ból sem!

Hirdetés

A Street Fighter karakterek nem épp a legjobb szándékkal csatlakoznak be az Asura's Wrath kalandjaiba. Ryu és Akuma is erős fejfájást fog okozni szegény Asura-nak, akinek így is van elég gondja. Ryu május 8-án, Akuma pedig május 15-én lép majd porondra az Asura's Wrath-ban, hogy kiosszon pár pofont.

A karakterek egyesével 1.99 dollárba/160 Microsoft pontba fognak kerülni és DLC formában lesznek beszerezhetőek. Emellett a Chapter 11.5 DLC már tölthető is, a Chapter 15.5 pedig majd jövőhéten érkezik hasonló áron. Továbbá április 24-én jelenik meg egy 4 epizódot tartalmazó csomag, amihez 6.99 dollár/560 Microsoft pont fejében juthatunk majd hozzá. Kell ennél több?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)