Hirdetés

Vendetta 1943 - második világháborús MMO készül

|

A bejelentéshez egy előzetessel is készültek a fejlesztők, ami alapján egy kifejezetten látványos játékkal lesz dolgunk.

Hirdetés

A világháborús játékok kora nagyjából egy évtizede leáldozott, manapság nagyon kevés játék próbál minket újra elkalauzolni a világégések korszakába. Noha a Battlefield és a Call of Duty sorozatok is tettek egy-egy visszakacsintást, ez nem mondható tendenciának. A Lancaster Devs nevű fejlesztőcsapat most megpróbálkozik azzal, hogy elkészítsen egy második világháborús MMO-t, és az első előzetes alapján egy igen impozáns alkotással lesz dolgunk.

Hirdetés

A trailerben pre-alfa játékmenetet láthatunk, és meg kell hagyni, hogy már így is elég pofás kis játéknak tűnik a Vendetta 1943, amiben a fejlesztők szerint az ikonikus második világháborús frontvonalakon indulhatunk harcba, és ezeket megpróbálták minél valósághűbben rekonstruálni és lemodellezni. Olyan ikonikus helyszíneken küzdhetünk majd a szövetségesek vagy a tengelyhatalmak katonáiként, mint Utah/Omaha, Sainte-Mère-Église, Sainte-Marie-du-Mont vagy Carentan. Reméljük, hogy a post-processing effektekkel még kezdenek valamit a fejlesztők, a trailer alapján még lesz mit csiszolni rajtuk:

Ti örülnétek, ha beindulna a világháborús játékok reneszánsza? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)