Hirdetés

Vendetta Bundle - tíz játék aprópénzért

|

A Bundle Stars új csomagjában nevetségesen olcsón juthattok hozzá olyan Steames játékokhoz, mint a Sniper: Ghost Warrior 2, az Alien Rage és a Disciples III.

Hirdetés

Ha esetleg már nem bírnátok magatokkal a Steam Summer Sale kezdetéig, akkor itt egy tökéletes alkalom, hogy az összekuporgatott pénzetek egy kis szeletkéjét elverjétek.

A Bundle Stars elindította a Vendetta Bundle-t, aminek a keretében tíz Steames játékot kaptok meg nem egész 5 euróért. A csomagban olyan játékokat találtok, mint a Sniper: Ghost Warrior 2, az Alien Rage: Unlimited, a Disciples III: Reincarnation, a Deadly 30, a Fearless Fantasy, a Muffin knight, a Street Racing Syndicate, az I Am Vegend - Zombiegeddon, az Iron Grip: Warlord és az Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC.

Elég komoly a kínálat, ráadásul még majdnem 24 napig van időtök megvenni a csomagot.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)